Övervakning

Hos oss får du allt installerat och klart

Övervakningskameror för företag & Hemmet

Ändamålet med kameraövervakning varierar mellan olika företag, då behoven ofta varierar. En vanlig uppfattning är att kameror endast används för att förhindra brott, och som bevismaterial, men det finns många andra användningsområden. Övriga användarområden finns exempelvis inom processövervakning, trafikövervakning, skadegörelse, felplacering i lager och objektsbevakning. Med hjälp av en övervakningskamera är det betydligt enklare att i efterhand identifiera och säkerställa om någonting har inträffat som du vill utreda.


Få ett säkrare kontor med rätt videoövervakning

Vi har du behöver för få den bästa videoövervakning på

Jobbet/hemmet, vare sig det gäller ett rum eller flera våningar fulla med kontorsplatser. Vi har allt från enkla kameror till stora avancerade övervakningssystem.

Det finns mängder
av olika övervakningskameror och de skiljer sig från varandra på många punkter. Självklart har de olika bra bildkvalitet men det finns även stora skillnader när det kommer till funktioner. Vissa kameror är gjorda för att spela in allt de ”ser” på en videoserver medan andra är bäst på att strömma video via nätet. Vissa kameror är helt fasta medan andra går att panorera och tilta samt att det finns kameror som är utrustade med zoom-objektiv för maximal kontroll. Sedan är vissa framtagna för att tåla stryk och har inbyggda sensorer för att känna av om någon försöker bråka med dem.

Hör av dig till oss så får du rätt övervakningskamera eller övervakningslösning som passar ditt företag/hem.

Vi kommer till dig och så går vi igenom med dig om den bästa lösningen för dig.

Vi är partner med ALARMET